Alla inlägg den 24 juli 2010

Av Desireé - 24 juli 2010 17:12


Björn stack iväg strax innan 10 imorse. Vi följde med ut o vinkade av honom o sedan tog vi en promenad till affären. Ungarna ville ha glass o jag skulle lämna tillbaka två filmer som vi hyrt igår. Frozen Kiss (tror jag den hette) o Vägen tittade vi på. Den förstnämnda var hur dålig som helst, men endå svår o låta bli o titta på eftersom man är nyfiken på slutet. Vägen var kanonbra, det var nästan att man satt o grät till den.


Vi var ute på gården en liten stund innan vi gick in igen. Är ju rätt dåligt väder idag så Michelle ville in.

Jag har passat på o tvättat. Har t.om varit snäll o tvättat Björns alla jobbarkläder (usch, han har hela sandlådor i ALLA fickor på sina arbetsbyxor)

Fick sen ett ryck o rotade fram grejer som jag ville ha ner till källaren o gick ner med det (så skönt o bli av med)

Sen städade jag lite i björns garderob med hans alla "bra o ha grejer" Har inte kastat nåt, bara snyggat till. Hoppas han blir nöjd med det :)


Fick även för mig o skrubba kaklet i köket...så nu glänser det fint,likaså skåpluckorna. Under diskbänken är det oxå rent igen, samt bordsfläkten i köket med all matsot på, är oxå ren.


Just ja...hittade gammal plast (såntdär som jag gjort väggord av) som vi skulle ha haft i husvagnen när jag var i källaren. Jag satte sånt på Michelles lilla bord o två stolar. Dem har blivit så himla utnötta av all lek o såg hemska ut. Plasten är inte direkt snygg o passar inte så bra i hennes rum, men det ser bättre ut än förut iaf. Det får helt enkelt vara så tills jag hittar rosa.


Skönt att klockan tickat på fort idag. Önskar att dessa 5 dagar som Björn är borta ska gå fort så vi kan fortsätta o hitta på saker under hans semester. Tur att han har två veckor kvar när han kommer hem :)


Lite halvtomt är det utan Björn, men inte direkt så jobbigt. Jag är ju van o ta hand om ungar, hem o matlagning även om han är hemma ,så på så vis märks det inte av att han är borta.

Ikväll lär han nog bli saknad när han inte finns omkring som sällskap åt mig.

Vi har spelat mycket spel när ungarna sover, det kommer jag att sakna.

Tänkte jag skulle spela lite med Sebbe ikväll, när fröken överenergisk sover!


Ursäkt att jag lägger upp kollage när jag uppdaterar med bilder, men det tar så hima lång tid o ladda upp bilder här.

Kollagen är klickbara, klicka o bilderna blir något större o lättare o titta på.




Av Desireé - 24 juli 2010 17:00


Igår passade vi på o veckohandla på förmiddan, annars hade vi inte haft någon mat dem här dagarna Björn är borta. Vill ju inte direkt handla på våran Ica varje dag.

Efter handlingen åkte vi o unnade oss en flaska rött på systemet. Vilket hav av sorter, det tog oss lång tid innan vi fastnade för en som sorgligt nog smakade pyton. Tänkte testa en lite mer påskostad flaska denna gång. Man tycker ju att det borde vara godare när det är dyrt, men det var det inte :)

Vad dricker ni för vin? Detta var andra gången jag testade rött o båda gångerna har det varit äckliga sorter. Vill kunna ta ett glas rött då o då...det känns så vuxet =oP


Efter handlingen o visiten till systemet åkte vi hem o åt lunch. En stund senare åkte vi till äventyrsgolfen här i e-tuna. Den är rolig!

Ungarna tyckte det var jättekul o spela minigolf o Michelle höll sig rätt så lugn när vi var där. Det var några ggr som hon stack iväg o skulle klättra på grejjer o blev arg när hon inte fick göra som jag: Skjuta bollen ner i vattnet.

Som tur var så råkade det hända henne en stund senare oxå, så då blev det lugn o ro på henne. Det var nog det bästa med hela golfrundan enligt henne :)

Björn tog hem segern, jag kom två, sebbe trea o Michelle sist med sina 50 slag per bana (typ)

Sebbe var faktiskt duktig o lyckades några ggr få mindre slag än mig på några banor, men så ibland gick det sämre, men han blev inte allt för arg för det.


Efter golfen fick dem åka en varsinn gång på elbilen dem hade där. Michelle har lärt sig o hålla in gasen själv nu, så vi slapp springa efter o trycka åt henne. Riktigt duktig var hon på att köra.

Sebbe oxå. Han är expert på såntdär :)


Åkte sen o tog oss en varsinn glas på Mc innan vi åkte hem. Ungarna lekte en stund i lekparken där oxå.


  





Av Desireé - 24 juli 2010 16:34


På torsdag förmiddag var vi ut till mälarbaden igen. Denna gång fick vi med oss barnens farfar oxå. Ungarna badade knappt nånting. Michelle blev nerlyft i vattnet av sin farfar till midjan, eftersom det var så kallt så skrek hon o vägrade sen o bada mera. Sebbe bytte inte ens om till badkläder, han bara satt o tjurade i ett hörn.
Vi blev inte så långvariga där, molnen mörknade mer o mer o det blåste ganska kallt. Lagom tills vi packat ihop våra grejjer o skulle sätta oss i bilen för o åka hem igen så började det dugga lite.



Vi åkte hem o var hemma en kort stund. Åkte sedan förbi statoil o tog en varsinn korv o åkte sen mot Malmköping för o åka spårvagn o titta på gamla bussar/spårvagnar. Det tyckte ungarna var jättekul, speciellt att dem inte behövde ha något bälte på i spårvagnen, det påpekade Michelle när vi åkte :)

Perfekt dag o åka spårvagn på. Vi hade sån tur att vi inte fick något regn på oss alls när vi var där.


  

  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards