Alla inlägg den 21 juli 2010

Av Desireé - 21 juli 2010 21:23


Imorse gick vi upp tidigt o åkte till parken badet när dem öppnade. Vi var där i nästan 4 timmar.

Ungarna var så glada o snälla o var i vattnet hela tiden vi var där. Det gick inte ens o locka upp dem en stund för o äta glass. Dem såg verkligen ut som två russin när vi åkte därifrån :) Två riktiga badfiskar.


Sebbe höll sig till midjenivå första timmen, sen släppte det med lite tjat från Björn o mig att det inte är farligt o gå i en bit.

Dem fick hålla sig till barnpoolen o den stora poolen eftersom det är simundervisning i din mellersta o Michelle blev tokkär i den stora bassängen.

Sebbe var lite småtjurig för att han inte tordes gå i riktigt, men mot slutet så ångrade han sig att han inte tagit sig mod till alla dem grejjer han lärt sig tidigare.


Vi fick honom faktiskt o gå i så att han stod själv med vatten upp till hakan ungefär. Sen fick vi honom o hoppa från kanten till björns armar o efter det (fick muta honom med att han skulle få den största glassen av dem alla innan vi åkte hem) fick vi honom att hoppa själv, sittandes från kanten ner i vattnet. Efter det hade han så pass mycket mod att han tog sats o sprang allt va han kunde o hoppade i helt själv, utan att Björn tog emot honom.

Lite läskigt o hamna under vattenytan...det är det han inte gillar! Men nu vet han att det inte är farligt o han längtar tills nästa gång vi ska dit. Han växte verkligen rejält där idag, så kul o se!


Michelle var heltokig. Inte ett dugg rädd för vattnet. Hon fick kallsupar o hamnade under vattnet flera ggr utan ett pip. Hon flöt t.om omkring själv i den stora poolen o hoppade från kanten själv. Helt galen!

Hon kunde springa iväg dit Björn inte var o kasta i sig. Hon är verkligen en fröken som skulle behöva ha koppel när man är där.


  


Ambulansen kom dit när vi var där, en grabb hade slagit i huvudet o det rann blog längs hans axel. Men han var så pass stabil att han själv gick fram till ambulansen o satte sig på båren.

Han fick bandage runt huvudet o sen åkte dem iväg.


  

Sebbe har precis hoppat i själv.


  

Ambulansen.




Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards